Gratis spreekuur

Het kantoor hanteert als uitgangspunt dat de eerste 30 minuten niet bij u in rekening worden gebracht. Aarzel dus niet om contact op te nemen.

Pro Deo

Afhankelijk van de soort zaak en van uw inkomen en vermogen komt u wellicht in aanmerking voor gefinancierde rechtsbijstand. Indien de Raad voor Rechtsbijstand een toevoeging afgeeft, hoeft u slechts een eigen bijdrage te betalen. In het geval de Raad geen toevoeging afgeeft, dient u de advocaatkosten in beginsel volledig zelf te voldoen. Bij het factureren wordt o.a. rekening gehouden met de aard van de zaak, de spoedeisendheid en uw financiële situatie.
In sommige situaties (bijvoorbeeld als u wordt vrijgesproken, als uw zaak wordt geseponeerd, als u vast zit of als u minderjarig bent) worden de kosten soms zelfs volledig voor u vergoed.

Het kantoor heeft een interne klachtenregeling en is aangesloten bij de Geschillencommissie Advocatuur. Op de dienstverlening is het Reglement Geschillencommissie Advocatuur van toepassing.

De algemene voorwaarden, de interne klachtenregeling en de privacyverklaring van het kantoor kunt u hier als PDF downloaden.

Klik hier voor meer informatie.

 

 Mr hendriks button contact